Automate your Marketing
with Womplify




 
resepi nenek's FotoPage
Resepi Nenek
By: resepi nenek

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  >  >>]    [Archive]
Saturday, 27-Oct-2012 11:02 Email | Share | | Bookmark
Kek Hari Lahir untuk kanak-kanak

 
 
jom tengok..


Monday, 5-Mar-2012 00:25 Email | Share | | Bookmark
Kek kawin 3 tingkat di Bandar Baru Kuala Selangor

Rupa kek lepas disusun atur dgn eksesori tambahan 1
3 tiered wedding cake theme Pink & White
Kek kat tengah meja makan utama 1
View all 6 photos...
3 tiered Wedding Cake with Water Fountain

Kali ni saya update kek kahwin yang kami hantar semalam.
Lokasi kat Bandar Baru Kuala Selangor (rumah keluarga pangantin perempuan).

Pengantin: Pn Saniah Bt Md Hussin & En Helmi B Soeed

Warna Tema : Putih dan Pink
Tema Rekaan : no restriction (jadi lahirlah rekaan kek seperti gambar, mengikut budget yg diberikan)
Ibu pengantin cuma inform nak kek tingkat-tingkat..

Perisa Kek : Coklat Cappuchino

Topping : Krim lembut sepenuhnya

Jom tengok beberapa gambar...


Thursday, 16-Jun-2011 00:18 Email | Share | | Bookmark
Biskut Raya 2011

Biskut Sarang Semut
Biskut tanah lazat
Biskut tanah lazat
View all 11 photos...
Salam sume...

Raya datang lagi..
Kami dengan bangganya mengumumkan tahun ni (2011) kami kembali menerima tempahan biskut raya..

Biskut raya 2011 kami seperti berikut:


1. Biskut Tanah Lazat - RM15.00 sebalang (500g)
2. Biskut Sarang Semut - RM15.00 sebalang (40 biji)
3. Biskut Cip Coklat - RM20.00 sebalang (500g)
4. Biskut Cornflakes Rangup - RM20.00 sebalang (350g)
5. Biskut Coklat Switzerland - RM20.00 sebalang (500g)
6. Biskut Badam Rangup - RM20.00 sebalang (500g)
7. Biskut Chocolate Almond - RM20.00 sebalang (500g)


Contoh biskut boleh didapati bermula pada 27 Jun nanti.

Tarikh akhir tempahan : 5 Ogos 2011

Sume biskut raya akan diagihkan kepada pelanggan bermula dari 15 - 26 Ogos 2011. Kalau nak tarikh lain, sila bagitau..

Sebarang pertanyaan, anda boleh hubungi atau sms saya, Mazlina Md Din (019-2753044).





Wednesday, 25-May-2011 05:32 Email | Share | | Bookmark
lagi gambar kek

kek coklat dgn starwberry
dari atas pulak
dlm kotak hantaran
View all 8 photos...
kek untuk hantaran dengan tema, biru & purple utk Zaleha & tunang.
dua-dua kek coklat.
Add on, kek purple tu, bunga tu pun dari coklat.. saya guna white coklat utk bentuk bunga tu..
Ingat nak buat 2 warna, coklat dan putih utk bunga, tapi base purple rasenya cam tenggelam pulak.. tu yang bunga dia hanya pakai coklat putih jer..

Jom layan...

syukurlah anak aku tak baham abis bunga tu.. jenuh gak nak buatnye..



Friday, 10-Dec-2010 02:59 Email | Share | | Bookmark
Agar-agar lapis

from top view
from side view
ni projek weekend baru ni..

agar-agar lapis..


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net